Jump4Joy 
Springkussenverhuur

OPBLAAS ABRAHAM & SARAH


Sarah en/of Abraham huren? Deze poppen gaan echte eyecatchers zijn in de straat of op de feest locatie met hun hoogte van zo'n 3 meter. Is er een verjaardag of huwelijksfeest te vieren dan zijn deze opblaasfiguren een superleuke verassing voor de jarige of feest vierend huwelijks echtpaar. De Abraham en Sarah poppen zijn niet alleen inzetbaar voor de traditionele verjaardag van 50 jaar, maar met de onderstaande banners voor nog vele andere leeftijden. Samen zijn Sarah en Abraham ook inzetbaar als huwelijkspaar of feestvierend echtpaar met een bijbehorende banner uiteraard. Verras je partner, vriend, vriendin, kennis, buren, of collega met een opblaasfiguur en bezorg ze een onvergetelijke dag.

  • Kosten: 30 euro per stuk
  • Dag 1= ophalen, dag 2= feesten, dag 3= terugbrengen (iedere dag extra, 10 euro)
  • Inclusief banner naar keuze, blower, bevestigingsmateriaal en duidelijke instructie.
  • Jump4Joy kan eventueel de opblaasfiguren ook voor je brengen/opzetten/ophalen en afbreken, zie onze services voor de kosten hiervan

Banner mogelijkheden: (staat de juiste banner er niet voor je tussen, neem even contact met ons op)Interesse, maak dan vandaag nog gebruik van onderstaand contact/reserveringsformulier.


CONTACT/RESERVERINGS FORMULIER OPBLAAS ABRAHAM/SARAH

 

E-mailen
Bellen