Jump4Joy 
Springkussenverhuur

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Mirjam Vermue en Daniël Rijk woonachtig in Lewedorp, Zeeland en al bijna 10 jaar samen. Trotse ouders van Sanne, Nick en Sem onze veelvuldige testpiloten voor o.a de springkussens, ranja automaten en spelletjes die wij in ons assortiment hebben. 

Al meerdere keren hebben wij voor onze eigen feestjes via verschillende verhuurbedrijven springkussens gehuurd, tot het moment dat we tegen elkaar zeiden..... "Dat zou misschien ook wel eens iets voor ons kunnen zijn" Iedere keer weer dat wij een springkussen hebben gehuurd, zagen wij onze kinderen heel de dag druk in de weer met springen, klauteren, glijden, en vooral heel veel plezier maken en genieten. Het toverde bij ons elke keer weer een dikke glimlach op ons gezicht en het is misschien een cliche, maar als de kinderen tevreden zijn, dan zo ook de ouders. Dit  gunnen wij dan ook andere kinderen en hun ouders, daarom dat wij met onze springkussens, ranja automaten, lasergamepakket en spelletjes een gevarieerd assortiment kunnen aanbieden, om ieder feestje tot een geslaagd succes te brengen..

Begin 2020 hebben we de eerste stap gezet in de verhuur van een klein aantal springkussens, eerst maar eens proberen of het iets voor ons is.... zeiden we tegen elkaar. Inmiddels staat de teller op 8 springkussens en zijn we daarnaast ook de verhuur gestart van ranja automaten, lasergame pakket en een aantal verschillende spelletjes om zo een kinderfeest nog completer te kunnen maken en verzorgen. Sinds september 2020 hebben we ook een Abraham en Sarah opblaasfiguren toegevoegd aan het assortiment, in onze ogen een mooie en leuke uitbreiding op de huidige verhuur objecten. 


ONDERSCHEIDEND

Een paar van onze sterke onderscheidende punten:

  • Flexibel
  • Open en eerlijk
  • Betrouwbaar.


TEVREDENHEID

Om onze activiteiten nog verder uit te breiden en waar mogelijk te verbeteren, maken wij gebruik van de volgende slogan:

Heeft u een klacht?  Vertel het ons, Bent u tevreden? Vertel het verder!

Ben je tevreden maak gebruik van ons gastenboek om een bericht achter te laten, of deel via onderstaande

Mocht er onverhoopt iets niet naar de volle tevredenheid zijn, dan vernemen wij dit graag van je. Dit kan door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen en trachten met een passende oplossing te komen. 


VEILIGHEID

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en proberen dit ook naar onze klanten uit te dragen. Alle springkussens worden na verhuur gecontroleerd op gebreken, en zo nodig hersteld en schoongemaakt. Alle verhuuropdrachten van onze springkussens gaan gepaard met het doornemen van de algemene voorwaarden, veiligheidsinstructies en van duidelijke gebruiksinstructies hoe om te gaan met de springkussens. Buitenom dit is het meest belangrijk aspect, toezicht en het gezonde boeren verstand te gebruiken.... deze verantwoording kunnen wij als verhuurbedrijf niet volledig dragen en vragen de huurder hier dan ook op toe te zien en onze veiligheid-/gebruiksinstructies na te leven. 


ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor het raadplegen van de algemene voorwaarden klikt je hier.


PRICAVY BELEID

Voor het raadplegen van ons privacy beleid klikt je hier.E-mailen
Bellen