Jump4Joy 
Springkussenverhuur

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Mirjam Vermue en Daniël Rijk woonachtig in Lewedorp, Zeeland en al ruim 10 jaar samen. Trotse ouders van Sanne, Nick, Sem en Jill.... onze veelvuldige testpiloten voor o.a. de springkussens, fun food & drinking machines en spelletjes die wij in ons assortiment hebben. 

Al meerdere keren hebben wij voor onze eigen feestjes via verschillende verhuurbedrijven springkussens gehuurd, tot het moment dat we tegen elkaar zeiden..... "Dat zou misschien ook wel eens iets voor ons kunnen zijn" Iedere keer weer dat wij een springkussen hebben gehuurd, zagen wij onze kinderen heel de dag druk in de weer met springen, klauteren, glijden, en vooral heel veel plezier maken en genieten. Het toverde bij ons elke keer weer een dikke glimlach op ons gezicht en het is misschien een cliché, maar als de kinderen tevreden zijn, dan zo ook de ouders. Dit  gunnen wij dan ook andere kinderen en hun ouders, daarom dat wij met onze springkussens, ranja automaten, lasergamepakket en spelletjes een gevarieerd assortiment kunnen aanbieden, om ieder feestje tot een geslaagd succes te brengen..

Begin 2020 hebben we de eerste stap gezet in de verhuur van een klein aantal springkussens, eerst maar eens proberen of het iets voor ons is.... zeiden we tegen elkaar. Inmiddels staat de teller op 11 springkussens en zijn we daarnaast ook de verhuur gestart van ranja automaten, een popcornmachine, suikerspinmachine, lasergame pakketten en een aantal verschillende spelletjes om zo een feest nog completer te kunnen maken en verzorgen. Sinds september 2020 hebben we ook een opblaasbare Abraham en Sarah toegevoegd aan het assortiment. Half 2022 hebben we een flink aantal extra feestpoppen aangeschaft, zodat we ook hierin meer variëteit aan kunnen bieden. In onze ogen een mooie en leuke uitbreiding op de huidige verhuur objecten. Om ook de kinderfeestjes van de wat kleinere kinderen iets te kunnen aanbieden in alle jaargetijden van het jaar, hebben we vanaf medio juli 2022 ook een 4 tal themakisten in ons assortiment opgenomen gevuld met spelletjes, verkleedkleren, versiering en zelfs bordjes en bekers in het bijpassende thema. Gegarandeerd een middag vullend programma!


ONDERSCHEIDEND

Een paar van onze sterke onderscheidende punten:

- Flexibel -

- Open en eerlijk -

 - Betrouwbaar -

 

VEILIGHEID

Veiligheid staat bij Jump4Joy hoog in het vaandel en wij proberen dit ook naar onze klanten uit te dragen. Daarom dat wij ook altijd zelf onze springkussens komen opzetten en afbreken. Wij als verhuurder zijn verplicht gesteld door de overheid om zorg te dragen dat een springkussen geplaats is volgens de geldende eisen, zoals bijvoorbeeld de verankering van het kussen en het goed plaatsen van valmatten bij de in-/uitgangen van de springkussens bij harde ondergronden. Bij het afbreken, inspecteren wij het springkussen op verschillende punten en controleren op eventuele gebreken. Helaas is het voor u als huurder hierdoor niet mogelijk om bij Jump4Joy zelf de springkussens te komen afhalen en terugbrengen.

Al onze springkussens zijn voorzien van een geldig keuring NEN-EN 14960 certificaat. Na elke keer dat een product verhuurd is kijken wij na of het product nog steeds veilig is. In geval van gebreken zal dit voor de volgende verhuuropdracht worden hersteld, verholpen en/of schoongemaakt. Al deze activiteiten en controles houden wij bij in de logboeken per springkussen en krijgt u overhandigd in een map wanneer wij het springkussen komen neerzetten. Naast deze logboeken vind u in deze map o.a. ook een kopie van de orderbevestiging, de goedkeuringscertificaten, de veiligheidsinstructies, ongevallenregistratie en de algemene voorwaarden. Tevens keuren wij jaarlijks al onze elektrische apparaten volgens de geldende NEN3140.

Alle verhuuropdrachten van onze springkussens gaan gepaard met het doornemen van de algemene voorwaarden, veiligheidsinstructies en van duidelijke gebruiksinstructies hoe om te gaan met de springkussens. Buitenom dit is het meest belangrijk aspect, toezicht en het gezonde boerenverstand te gebruiken.... deze verantwoording kunnen wij als verhuurbedrijf niet volledig dragen en vragen de huurder hier dan ook op toe te zien en onze veiligheid-/gebruiksinstructies na te leven. Na het plaatsen van het springkussen vragen wij dan ook om hiervoor te tekenen en dragen hiermee de verantwoording voor het naleven van de veiligheidsregels over aan de huurder. 

Veilig spelen op een springkussen betekend het volgende: 

 1) Let er dan op dat er ten alle tijden toezicht wordt gehouden.

2) Houd het maximale aantal kinderen in de gaten.

3) Let erop dat grote en kleine kinderen elkaar afwisselen.

4) Zijwanden mogen nooit beklommen worden.

5) Spreek kinderen aan als ze op het afstapje spelen.

6) Corrigeer kinderen als ze te wild spelen.

7) Eten of drinken is niet toegestaan op het springkussen.

8) Let erop dat iedereen z'n schoenen uitdoet.

9) Verbied scherpe voorwerpen.TEVREDENHEID

Om onze activiteiten nog verder uit te breiden en waar mogelijk te verbeteren, maken wij gebruik van de volgende slogan:

Heeft u een klacht?  Vertel het ons, Bent u tevreden? Vertel het verder!

Ben je tevreden maak gebruik van ons gastenboek om een bericht achter te laten, of deel via onderstaande

Mocht er onverhoopt iets niet naar de volle tevredenheid zijn, dan vernemen wij dit graag van je. Dit kan door gebruik te maken van ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen en trachten met een passende oplossing te komen. 


ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor het raadplegen van de algemene voorwaarden klikt je hier.


PRICAVY BELEID

Voor het raadplegen van ons privacy beleid klikt je hier.E-mailen
Bellen
Map